Màsters i postgraus d’especialització professional

Finalitzat el grau, es recomanable realitzar estudis d’especialització per tal d’anar dissenyant un currículum individualitzat coherent i realista amb la trajectòria professional que es desitja. A continuació facilitem informació sobre másters i postgraus que es poden realitzar per aprofundir en diferents àrees d’interès criminològic. El document inclou universitats dintre i fora de Catalunya [doc]. Diverses institucions convoquen anualment beques i ajudes per la realització de formació de postgrau a l’estranger. El Servei de Beques de la UAB ofereix informació actualitzada d’aquestes convocatòries [+] i l’Associació Catalana de Criminòlegs, a traves del seu facebook, acostuma a fer difusió de les convocatòries amb especial interès per als titulats en Criminologia [+].