Sessió d’investigació al CEJFE sobre l’ús del neurofeedback

El dimarts 7 de febrer, a les 16h, el Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada presenta la sessió d’investigació “Entrenar el cervell per a una intervenció més efectiva. L’ús del Neurofeedback en centres penitenciaris” on es presentarà un estudi pilot on s’ha utilitzat el neurofeedback en interns del Centre Penitenciari Brians 2. El neurofeedback és una tècnica totalment no invasiva que permet al cervell assolir un funcionament amb menys nivell d’activació (arousal) i flexibilitzar l’activitat cerebral en casos en què el consum de substàncies, l’activitat delictiva i/o altres circumstàncies l’han portat a una situació d’estrès. Es pot formalitzar la inscripció gratuïtament fins el 5 de febrer de 2017 o fins que s’exhaureixen les places. [Programa]