Convocatòria de beques per a estudiants al CEJFE

El Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada ha convocat 15 beques de col·laboració per desenvolupar estudis, treballs i tasques d’assistència i suport relacionades amb els diferents àmbits d’actuació del Centre per estudiants universitaris: 9 beques de col·laboració en la formació en matèries pròpies del Centre, 3 beques de col·laboració en tasques d’investigació en l’àmbit social i criminològic, 1 beca de col·laboració en matèries d’arxiu i gestió administrativa, 1 beca de col·laboració en matèries de gestió econòmica i administrativa i 1 beca de col·laboració en biblioteconomia i documentació. Les bases i la convocatòria de les beques de col·laboració estan publicades al DOGC, i el termini per presentar les sol·licituds és del 15 de desembre de 2017 al 9 de gener de 2018 a les 14h. [Cartell]