Curs propedèutic sobre mètodes quantitatius

S’està preparant una nova edició del “Curs propedèutic sobre mètodes quantitatius” per a estudiants de Grau de Ciència Política i Gestió Pública, Ciència Política i Gestió Pública + Dret, Estadística Aplicada+Sociologia, Criminologia i Sociologia. El curs es realitzarà del 3 al 7 de setembre de 2018, de 10h a 13h, i és altament recomanable per alumnes que es matriculin a 1r, 2n i 3r curs i tinguin dificultats per entendre l’estadística o els conceptes elementals de matemàtiques aplicades a les ciències socials. Us podeu preinscriure a través del formulari https://eformularis.uab.cat/group/gapolsoc/propedeuticsetembre18 abans del 30 de juny (amb la informació obtinguda mitjançant el formulari es pretén ajustar l’oferta de places. Contestar-lo no compromet a una matrícula posterior, ni a realitzar cap pagament)