Premis ADR Justícia 2018

La Direcció General de Dret i d’Entitats Jurídiques del Departament de Justícia ha creat els Premis ADR Justícia per reconèixer l’originalitat i la innovació de les experiències més interessants dutes a terme en mediació entre l’1 de gener de 2016 i el 30 de juny de 2018. S’han convocat dues categories: a) un premi a la millor tesi doctoral o al millor treball de recerca d’autoria individual (inclosos els treballs o projectes finals de grau o de màster) presentats en qualsevol universitat catalana; i b) un premi a la millor pràctica en mediació impulsada per una administració pública de Catalunya o per professionals o empreses privades amb seu social o delegació a Catalunya. Si el vostre Treball Final de Grau (TFG) versa sobre mediació i l’heu defensat entre el 2016 i el 2018, podeu presentar la vostra candidatura fins el 25 de setembre.