Congreso Internacional sobre Orden Público, Seguridad Ciudadana y Justicia Preventiva

Del 21 al 23 de novembre tindrà lloc a València el Congreso Internacional sobre Orden Público, Seguridad Ciudadana y Justicia Preventiva on es discutiran les reformes dutes a terme per les Lleis Orgàniques 1/2015 i 2/2015, que han comportat un important avançament de la línia de defensa penal i un increment en general de la pressió punitiva. El seu objectiu és subratllar els aspectes més conflictius d’aquest nou escenari normatiu, comparant algunes de les seves solucions amb les que preveuen altres legislacions i, sobre aquesta base, reflexionar i debatre sobre el paper que desenvolupen els conceptes d’ordre públic i de seguretat ciutadana en la societat actual. La seu del congrés serà la Universidad Internacional Menéndez Pelayo (UIMP), i encara es poden enviar comunicacions fins el 20 d’octubre.