Cicle Els Dilluns dels Drets Humans: Llibertats Emmordassades

Dins del cicle dels Dilluns dels Drets Humans 2018-2019, el pròxim 3 de desembre a les 19h tindrà lloc la conferència “Llibertats Emmordassades”. Comptarà amb la participació com a ponents del periodista Albert Elfa, director de documentals del programa Ciència Ficció de TV3 i del professor de dret penal (UAB) Joan Baucells i serà moderada per Luca Gervasoni, president de Lafede.

Al llarg de la conferència es discutirà sobre l’actual regressió al nostre país pel que fa al respecte a llibertats civils i polítiques fonamentals en una democràcia com serien la llibertat ideològica, d’expressió i reunió en l’espai públic o els drets de participació política. Quines són les causes i les dimensions d’aquesta involució? Quines en poden ser les conseqüències? Com caldria fer-hi front?