Convocatòria de beques per a la realització de projectes d’investigació

Us recordem que el Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada, del Departament de Justícia, Drets i Memòria, ha obert una convocatòria de beques per a la realització de projectes d’investigació. La finalitat d’aquestes beques és subvencionar projectes de recerca, estudis i anàlisis en els àmbits de les mesures penals, la reinserció i l’atenció a la víctima, l’Administració de justícia, el dret civil català, l’ordenament jurídic i la ciència forense.

Podeu participar de forma individual o en grup.

Trobareu les bases reguladores i la convocatòria publicades al DOGC, i per presentar la sol·licitud heu d’anar al web de Tràmits Gencat. Les sol·licituds es poden presentar fins al 9 d’octubre de 2023 inclòs.

Més informació