Graduació de la 12a Promoció del Grau de Criminologia

El passat divendres 28 de juny del 2024, sota la presidència de la Secretària de la Facultat i coordinadora Alumni, la Prof. Carme Navarro, que actuava en nom de la Degana, es va celebrar la graduació de la 12a Promoció del Grau de Criminologia (2020-2024). En l’acte van intervenir també el coordinador del grau, el prof. Josep Cid, el padrí de la graduació, el Prof. Marc Ajenjo, la madrina de la graduació, la Prof. Esther De la Encarnación, i els representats de l’alumnat, les graduades Ariana Pérez, Andrea Sánchez, Yaiza Serrano i Irene Vergara. Una vegada lliurats els diplomes i posades les bandes, la Secretària de la Facultat va felicitar els graduats, i conjuntament amb les famílies i el professorat, van compartir un aperitiu de cloenda al Hall de la Facultat. La celebració de la graduació va continuar amb un sopar comunitari amb alumnat i professorat. La Facultat felicita als graduats i espera seguir compartint experiències dins de la Xarxa Alumni de Criminologia.