Graduació de la 5a Promoció del Doble Grau en Criminologia+Dret

El passat divendres 21 de juny del 2024, sota la presidència del Vicedegà d’Ordenació Acadèmica de la Facultat de Dret, el Prof. Ricard Esteban, que actuava en nom de la Degana, es va celebrar la graduació de la 5a Promoció del Doble Grau en Criminologia+Dret (2018-2024). En l’acte van intervenir també la Vicedegana de Dobles Graus, la Dra. Susana Beltran, la madrina de la graduació, la Dra Maria José Rodriguez, el padrí, el Dr. Luis Rodríguez i els representats dels alumnes, el Sr. Adrian Ruiz Borrego i la Sra.  Paula Sánchez Gómez. Una vegada lliurats els diplomes i posades les bandes, el Vicedegà va felicitar els graduats, i conjuntament amb les famílies i el professorat, van compartir un aperitiu de cloenda al Hall de la Facultat. La Facultat felicita als graduats i espera seguir compartint experiències dins de la Xarxa Alumni de Criminologia.