Reunió informativa sobre voluntariat al congrés EFUS 2017

S’ha organitzat una reunió informativa el pròxim 17 d’octubre per tal de resoldre tots els dubtes sobre la col·laboració com a voluntariat al congrés  Security, Democracy & Cities. Coproducing Urban Security Policies, organitzat per l’European Forum for Urban Security en col·laboració amb l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya. El congrés tindrà lloc entre el 15 i el 17 de novembre de 2017 a Barcelona i l’organització ha fet una crida per trobar voluntaris entre els estudiants del Grau en Criminologia sabent que és una bona oportunitat per poder accedir a les ponències i grups de treball de manera gratuïta. Si hi esteu interessats podeu assistir a una de les dues convocatòries previstes, d’11h a 12h o de 12h a 13h, a la Sala de Graus de la Facultat de Dret registrant-vos aquí: https://goo.gl/forms/3fFoNet70N7kHisq1