Jornada “La Prevenció del Racisme als Centres Penitenciaris”,

Jornada “La Prevenció del Racisme als Centres Penitenciaris”, que tindrà lloc el dimecres 12 de juny de 9.30 a 14.30 h, al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (CEJFE), situat al carrer Pau Claris, 158, de Barcelona. També es podrà seguir en línia.

Mans contra el racismeEn aquesta, es presentarà la recerca “La Prevenció del Racisme als Centres Penitenciaris”, a càrrec dels seus autors i autores, plantejada com un primer pas per traçar un panorama sobre la prevenció del racisme dins les organitzacions dependents del Departament de Justícia, Drets i Memòria de la Generalitat de Catalunya, i proposar mesures per prevenir i combatre situacions de discriminació racista. 

Durant la jornada es desenvoluparan tres taules rodones que complementaran les conclusions de la recerca:

  • Efectes discriminatoris derivats de la legislació
  • Estratègies per a constituir un espai segur contra les discriminacions racistes
  • Una proposta de formació activa i continuada

L’esdeveniment s’adreça a persones interessades en aprofundir en la prevenció del racisme. Adjuntem al correu el programa detallat de la jornada.

Per inscriure-us a la jornada, podeu sol·licitar-ho a través del portal d’inscripcions del CEJFE fins al 10 de juny de 2024 inclòs. Les places són limitades i l’autorització per assistir a l’activitat està subjecta a les necessitats del servei del vostre centre de treball. Rebreu una resposta a la vostra sol·licitud uns dies abans de l’activitat.

L’activitat dona dret a un certificat d’assistència a qui s’hagi inscrit correctament, hagi rebut la notificació d’acceptació i compleixi amb el 100% de l’assistència a les hores de formació.

Més informació: compartimcejfe.dj@gencat.cat