Sessió d’investigació “Innovació en l’abordatge de les violències”

El dimarts 24 d’abril, a les 16h, el Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada presenta la sessió d’investigació Innovació en l’abordatge de les violències. Tractament de la conducta violenta al CP Quatre Camins. Es presentarà una revisió exhaustiva del “Programa d’Avaluació de la Conducta Violenta” que el Centre Penitenciari Quatre Camins implementa des de l’any 2016 per a la millora del treball amb les persones internes que han comés delictes violents. La Sessió permetrà conèixer les característiques i perfils dels diferents grups de condemnats per delictes violents, quins són els canvis que ha promogut aquest programa per treballar el procés de rehabilitació i de reinserció d’aquests interns i quins són els resultats després d’un any de seguiment. [Programa] [Inscripció]