Sessió d’investigació “Delictes d’odi i discriminació: agressors i víctimes”

El dimarts 29 de maig, a les 16h, el Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada presenta la sessió d’investigació “Delictes d’odi i discriminació: agressors i víctimes”. Es presentaran dues recerques sobre els delictes d’odi i discriminació des de la vessant dels agressors i les conseqüències per a les víctimes. En la primera, Els Grups Urbans Violents i els delictes d’odi. L’ús de la simbologia violenta com a determinant al comportament criminal. Eines per als professionals per a detectar el discurs i els símbols d’odi dels Grups Urbans Violents, es du a terme un recull exhaustiu de grups violents que actuen al nostre entorn. En la segona, La intervenció en situacions de comportaments per odi i discriminació en la justícia juvenil, se centra en l’àmbit de la justícia juvenil, i s’analitzen els perfils dels infractors i el de les víctimes de delictes d’odi i discriminació. [Programa] [Inscripció]