Sessió d’investigació “Acompanyament al sortir de la presó”

El dimarts 2 d’octubre, a les 16h, el Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada presenta la sessió d’investigació Acompanyament al sortir de la presó. Es presentaran dues recerques que parlen del suport a les persones quan surten de presó: L’acompanyament postpenitenciari professional: una eina de suport per al retorn a la comunitat, sobre el funcionament del Servei d’Acompanyament Postpenitenciari per atendre persones que surten en llibertat definitiva en situació de vulnerabilitat; i El paper de les famílies en la reinserció de les persones que surten de la presó, realitzada per dos investigadors del grup de recerca en Desistiment del Delicte i Polítiques de Reinserció (UAB), que analitza com són aquestes famílies, com es gestionen internament i quin tipus de suport proporcionen quan algun dels seus membres és excarcerat. L’assistència és gratuïta i requereix inscripció fins el 30 de setembre o fins exhaurir les places. [Programa] [Inscripció]