Convocatòria de beques per a estudiants al CEJFE

El Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada ha convocat 15 beques de col·laboració per desenvolupar estudis, treballs i tasques d’assistència i suport relacionades amb els diferents àmbits d’actuació del Centre per estudiants universitaris durant l’any 2019: 9 beques de col·laboració en la formació en matèries pròpies del Centre, 3 beques de col·laboració en tasques d’investigació en l’àmbit social i criminològic, 1 beca de col·laboració en matèries d’arxiu i gestió administrativa, 1 beca de col·laboració en matèries de gestió econòmica i administrativa i 1 beca de col·laboració en biblioteconomia i documentació. Podeu consultar la convocatòria de les beques de col·laboració i presentar la vostra sol·licitud del 4 al 25 d’octubre de 2018 a les 14h.