Sessió d’investigació “Trastorn mental i de conducta a Justícia Juvenil”

El dimarts 30 d’octubre, a les 16h, el Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada presenta la sessió d’investigació Trastorn mental i de conducta a Justícia Juvenil. Es presentaran tres recerques que parlen del comportament dels joves quan és disruptiu o quan hi ha problemàtica de salut mental i com es pot abordar el seu tractament. Les dues primeres recerques pretenen validar instruments de mesura (DSM-5) i explicar aspectes del comportament dels joves (maquiavel·lisme, psicopatia, narcisisme i sadisme) i les seves repercussions. La tercera recerca aprofundeix en el perfil dels joves que presenten algun tipus de problemàtica de salut mental i han tingut una conducta delictiva per la qual es troben complint una mesura d’internament a la Unitat Terapèutica del CE Els Til·lers. L’assistència és gratuïta i requereix inscripció fins el 28 d’octubre o fins exhaurir les places. [Programa] [Inscripció]