Graduació de la 3a Promoció del Doble Grau en Criminologia+Dret

El passat 29 de juny, sota la presidència del degà de la Facultat de Dret, el Dr. Enric Fossas, es va celebrar la graduació de la 3a Promoció del Doble Grau en Criminologia+Dret (2016-2022). En l’acte van intervenir també la Vicedegana de Dobles Graus, la Dra. Noelia Igareda, la madrina de la graduació, la Dra María José Rodríguez, el padrí de la graduació, el Dr. Josep Cid i els representants dels alumnes: la Sra Marta Marín, la Sra. Diandra González i la Sra Berta Pujol. Una vegada lliurats els diplomes i posades les bandes, el degà va felicitar els recents graduats, i conjuntament amb les famílies i el professorat, van compartir un aperitiu de cloenda al Hall de la Facultat.
La facultat vol felicitar als nous graduats i els hi desitja molt èxit.